top of page
Zoeken

Stoppen met roken door hypnose

Iedereen heeft zijn eigen redenen om te stoppen met roken – en alle redenen zijn goed!

Om je doel succesvol en duurzaam te bereiken ondersteun ik je graag met mijn hypnose behandeling.

De bijzondere werkzaamheid van de klinische hypnose is door wetenschappelijke studies bewezen. De door mij toegepaste methodes zijn gebaseerd op het in Duitsland gepubliceerde programma "Das Tübinger Programm" van Dr. Cornelie Schweizer.

Studies hebben aangetoond dat na één jaar 50% van de deelnemers van het programma nog altijd niet-roker zijn. Bij pogingen op eigen houtje haalt maar 3-11% het.

Hoe komt dat? Door hypnose worden onbewuste diepliggende verwerkingsmechanismes aangesproken. In tegenstelling tot podiumshows en één uur durende leekrituelen wordt in de hypnotherapeutische niet-roker behandeling, tijdens de natuurlijke toestand van trance, je eigen wil niet verzwakt maar versterkt. Ik geef een aantal direct nuttige suggesties. Maar je leert vooral met behulp van je eigen creativiteit en je onderbewust vermogen oplossingen te ontwikkelen om zo een nieuwe levensstijl aan te nemen. Zo optimaliseer je je doel om de sigaret voorgoed opzij te leggen.

Beeld je eens in je opent je ogen en je motivatie en overtuiging om eindelijk vrij te zijn van nicotine en tabak is zo sterk dat je vol innerlijke kracht de eerste abstinente dagen inga en eens dat je het beseft al niet meer stilstaat ooit gerookt te hebben.

Als gecertificeerde hypnotherapeut heb ik al jaren postieve ervaring in het begeleiden van mensen die graag willen stoppen. Aarzel niet om me te bellen voor vragen of een afspraak te regelen - 0465-548517 - info@hypnosepraktijk.be


Prijzen en voorwaarden om te stoppen met roken via hypnose

  • Consultatie van 75-90 min. 80,00 EUR

  • Hierbij inbegrepen zijn nuttige documenten met tips en informatie ter voorbereiding, per e-mail bezorgd.

  • de hypnose kan in het Nederlands of Duits uitgevoerd worden


Hoeveel consultaties zijn er nodig om niet-roker te worden?

Hoeveel consultaties nodig zijn om voorgoed te stoppen met roken hangt van veel verschillende factoren af. Ik zal hier de belangrijkste even op een rij zetten zodat je zelf alvast een inschatting kan maken. De meeste cliënten komen één tot drie keer naar mijn praktijk om succesvol te stoppen met roken.

  • Hoe groot is je motivatie om te stoppen met roken al voor de consultatie? Op een schaal van 1 tot 5 (1=niet gemotiveerd, 5=er 100% voor willen gaan met alles wat ervoor nodig is). Hoe zeker ben je dat je het gaat halen? Op een schaal van 1 tot 5.

  • Hoe vatbaar ben je voor hypnose? Hoe gemakkelijk kan je je ontspannen, loslaten en vertrouwen in iets dat iemand anders toepast en suggereert? Heb je al ervaring met Yoga, meditatie, mindfulness en dergelijke waar je vaak bezig bent je focus bewust naar binnen te richten?

  • Hoeveel steun verwacht je? Wil je de grootst mogelijke steun van mij en de methode ervaren, dan zijn een vijftal consultaties aangeraden. Heb je alleen een duwtje in de rug nodig om goed op gang te komen, dan zal één consultatie voldoende zijn.

  • Hoeveel moeite ga je doen? Hoe ernstig neem je je voornemen? Kan en wil je tijd vrijmaken om je goed voor te bereiden op de eerste rookvrije dagen? Ik ga je alvast informatiebladen doorsturen om je voor te breiden. Kan en wil je tijd vrijmaken om de eerste dagen bewust te leven op een manier die je onderbewustzijn je aanraadt?


Klantenfeedback

Dag Colette, Ik ben 6/2/17 bij jou geweest om te stoppen met roken. Ik laat je gewoon even weten dat ik nog altijd rookvrij ben en dat ik niet de zin heb om er nog terug mee te beginnen. Vele geloven niet in hypnose, maar ik ben dan toch het bewijs dat het wel degelijk bij mij heeft geholpen. Mijn wilskracht met het laatste extra zetje, heeft me ertoe gebracht nog steeds rookvrij te zijn, waarvoor dank. En een leuke noot... de dag nadien is mijn "supporter" mee gestopt met roken en ook zij heeft geen sigaret meer aan geraakt!

Comentarios


bottom of page