top of page
luister Reportage Colette-122-1200px.jpg
  • 47€
     

Hypnose audiobundel voor meer zelfwaarde, zelfliefde en zelfvertrouwen

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook hypnose-audio’s kan opnemen. Om zo het zalige effect van hypnose ook thuis na een sessie met mij te ervaren of om kennis te maken met hypnose.

 

En voilà, de eerste 5 hypnose-audio’s staan klaar!

 

In deze ‘YOU ARE WORTH IT’-audiobundel help ik jou (verder) te bouwen aan meer zelfliefde, compassie, vertrouwen en zelfwaardering.

Want jij bent het waard om trauma’s, overtuigingen en hardnekkige patronen te overwinnen en een liefdevollere verbinding met jezelf aan te gaan. Jij bent het waard om jouw mooiste leven te leiden!

 

Dus … loop je vaak tegen deze oude overlevingsmechanismen aan?

• perfectionisme en controle

• een (over)kritisch inwendig stemmetje

• over je grenzen (laten) gaan

• jezelf vergelijken en zitten twijfelen

• vermijden en uitstellen

• innerlijke onrust en spanningsklachten

• angsten

 

Weet dan dat je niet jouw patronen of overtuigingen bént.

Jij bent het waard je echte zelf te zijn.

Ontdek mijn audiobundel

Audio 1:

Kennis maken met je ware natuur

In deze audio help ik je deze vraag te beantwoorden: Wie ben IK eigenlijk als ik niet meer geleefd word door de blueprint van belemmerende patronen?

Audio 4:

Geloof in je eigenwaarde

In deze audio help ik je negatieve oordelen en strengheid tegenover jezelf los te laten en te kiezen voor acceptatie en waardering.

Audio 2:

Ontdek het verlangen van je ware natuur

In deze audio gaan we aan de slag met je hartenwensen en verlangens die helemaal uit jezelf komen, los van externe verwachtingen. Je mag je energetisch helemaal afstemmen op de frequentie van je verlangens zodat je ze met veel meer gemak zal kunnen inwilligen.

Audio 3:

Creëer een zelfliefde mindset

Via affirmaties laat ik je contact maken met de diepere betekenis van zelfliefde. Tijdens deze audio mag je voelen wat het betekent om volmondig ‘JA’ te zeggen tegen jezelf.

Audio 5:

Loslaten van belemmerende verhalen

Om je (gevoel voor) eigenwaarde op te krikken mag je tijdens deze audio verschillende negatieve verhalen loslaten die dit in de weg staan.

Ben je nieuwsgierig naar de hypnose's? En zou je deze als eerste willen beluisteren?

Meld je dan hieronder aan.

Dan krijg je iedere 2 weken een nieuwe hypnose-audio van zo’n 30 minuten van mij, zodat je tussendoor ook tijd hebt om het in je op te nemen.

Je kunt ernaar luisteren waar, wanneer en zo vaak je maar wil (online + offline).

  • Hypnose audiobundel

    47€
    "You are worth it"
     

Wat mijn klanten zeggen

Keep on doing this wonderful work

 

Ik heb me net helemaal ondergedompeld in je 'Veilige plek'. Wat een mooie ervaring! Het lijkt wel wat op Yoga Nidra-meditaties... Ik zie wel linken ... Keep on doing this wonderful work.

Originele innerlijke kracht terug gelokaliseerd

 

Goedemorgen Colette, 

Net eerste sessie beluisterd en heel blij te mogen zeggen dat ik mijn originele innerlijke kracht die ik al  een tijdje mis terug heb kunnen lokaliseren en hiervoor een duidelijk en herkenbaar beeld heb kunnen vormen dat ik gemakkelijk kan oproepen. Ik beluister deze eerste sessie morgen nogmaals alvorens naar de tweede te gaan.  Bedankt voor deze mooie ervaring. Nog een fijn weekend, 

Ik voel eigenlijk geen paniek meer

Dag Colette, ik was bij jou ivm mijn claustrofobie.

Ik wil je even laten weten dat het beter lijkt. Ik had veel last om in onbekende toiletten de deur op slot te doen. Een paniekgevoel overviel me snel.

Dat is nu beter! Ik voel eigenlijk geen paniek meer. Ik heb een veel geruster gevoel. Ik heb nog niet vast gezeten, maar zoals ik het nu aanvoel, denk ik dat dan eerder geïrriteerd zou zijn en er wel op zou vertrouwen dat er wel hulp komt. Heel erg bedankt dus!

Ik ben nu klaar om volledig voor mijn visie te gaan staan

Bedankt voor de transformerende sessies, Colette! Ik kwam bij je aankloppen, zonder echt te weten waaraan ik me moest verwachten. Ik voelde vooral een nood aan het ontleden van diepere lagen in mezelf (belemmerende gedachten, perfectionisme, ..). Ik had het gevoel dat deze me tegenhielden om volledig voor mezelf te kiezen en hiervoor te gaan staan. Elke sessie voelde bevrijdend en verhelderend aan. De puzzelstukjes vielen in elkaar. Ik ben nu klaar om volledig voor mijn visie te gaan staan. Dankjewel om me te helpen in deze reis naar binnen!

Ongetwijfeld voor de rest van mijn leven zal helpen bij mijn ontwikkeling als mens

De therapiemethode die Colette beoefent, is, zoals ik persoonlijk heb ondervonden, zeer geschikt voor (creatieve, gevoelige, artistieke) mensen die graag meer inkijk hebben in de werking van de menselijke geest en de werking van hun eigen onderbewustzijn, en werken met de kracht van hun verbeeldingsvermogen. ...

Het heeft mij geholpen enkele pijnlijke herinneringen te verwerken en een plaats te geven, maar mij ook als mens rijker gemaakt door mij meer inzicht te geven in de werking van de menselijke geest. Ik ben erg blij met deze kennis die ik van onschatbare waarde vind en mij ongetwijfeld voor de rest van mijn leven zal helpen bij mijn ontwikkeling als mens, en met de ontmoeting met Colette als de juiste vertrouwenspersoon hierin. 

Door de hypnose-sessies heb ik negatieve blokkades in mijn onderbewustzijn kunnen omkeren

Hypnotherapie was iets heel nieuw voor mij, maar ik wilde het een kans geven om van mijn extreme slapeloosheid af te geraken.

Wat ben ik blij dat ik bij Colette terecht ben gekomen! Ze heeft mij een wereld laten zien waarvan ik het bestaan niet kende, samen met haar heb ik kunnen ontdekken hoe krachtig het onderbewustzijn is. Door de hypnose-sessies heb ik negatieve blokkades in mijn onderbewustzijn kunnen omkeren, blokkades die ik zonder deze therapie nooit zou hebben ontdekt.

Colette is een hele lieve warme persoon, iemand waarbij je je onmiddellijk op je gemak voelt. Zonder twijfel een absolute aanrader.

bottom of page