top of page
luister Reportage Colette-122-1200px.jpg
  • 47€
     

You are worth it

Hypnose audiobundel

In 5 zalige audio's begeleid ik je onderbewustzijn naar de energie en mindset van zelfvertrouwen, zelfwaarde en zelfliefde

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook hypnose-audio’s kan opnemen. Om zo het zalige effect van hypnose ook thuis na een sessie met mij te ervaren of om kennis te maken met hypnose.

 

En voilà, de eerste 5 hypnose-audio’s staan klaar!

 

In deze ‘YOU ARE WORTH IT’-audiobundel help ik jou (verder) te bouwen aan meer zelfliefde, compassie, vertrouwen en zelfwaardering.

Want jij bent het waard om trauma’s, overtuigingen en hardnekkige patronen te overwinnen en een liefdevollere verbinding met jezelf aan te gaan. Jij bent het waard om jouw mooiste leven te leiden!

 

Dus … loop je vaak tegen deze oude overlevingsmechanismen aan?

• perfectionisme en controle

• een (over)kritisch inwendig stemmetje

• over je grenzen (laten) gaan

• jezelf vergelijken en zitten twijfelen

• vermijden en uitstellen

• innerlijke onrust en spanningsklachten

• angsten

 

Weet dan dat je niet jouw patronen of overtuigingen bént.

Jij bent het waard je echte zelf te zijn.

De audiobundel bevat:

Audio 1:

Kennis maken met je ware natuur

In deze audio help ik je deze vraag te beantwoorden: Wie ben IK eigenlijk als ik niet meer geleefd word door de blueprint van belemmerende patronen?

Audio 4:

Geloof in je eigenwaarde

In deze audio help ik je negatieve oordelen en strengheid tegenover jezelf los te laten en te kiezen voor acceptatie en waardering.

Audio 2:

Ontdek het verlangen van je ware natuur

In deze audio gaan we aan de slag met je hartenwensen en verlangens die helemaal uit jezelf komen, los van externe verwachtingen. Je mag je energetisch helemaal afstemmen op de frequentie van je verlangens zodat je ze met veel meer gemak zal kunnen inwilligen.

Audio 3:

Creëer een mindset van zelfliefde

Via affirmaties laat ik je contact maken met de diepere betekenis van zelfliefde. Tijdens deze audio mag je voelen wat het betekent om volmondig ‘JA’ te zeggen tegen jezelf.

Audio 5:

Loslaten wat zelfliefde in de weg staat

Om je (gevoel voor) eigenwaarde op te krikken mag je tijdens deze audio verschillende negatieve verhalen loslaten die dit in de weg staan.

Voel je dat het intunen op deze thema's ook jou deugd zouden doen?

Meld je dan hieronder aan.

Je krijgt 5 keer in een 2-wekelijks ritme toegang tot een nieuwe hypnose-audio van zo’n 30 minuten (incl. uitleg en introductie).

Je kunt ernaar luisteren waar, wanneer en zo vaak je maar wil (online + offline). Onbeperkte toegang.

  • Hypnose audiobundel

    47€
    "You are worth it"
     

Wat mijn klanten zeggen

Keep on doing this wonderful work

 

Ik heb me net helemaal ondergedompeld in je 'Veilige plek'. Wat een mooie ervaring! Het lijkt wel wat op Yoga Nidra-meditaties... Ik zie wel linken ... Keep on doing this wonderful work.

Originele innerlijke kracht terug gelokaliseerd

 

Goedemorgen Colette, 

Net eerste sessie beluisterd en heel blij te mogen zeggen dat ik mijn originele innerlijke kracht die ik al  een tijdje mis terug heb kunnen lokaliseren en hiervoor een duidelijk en herkenbaar beeld heb kunnen vormen dat ik gemakkelijk kan oproepen. Ik beluister deze eerste sessie morgen nogmaals alvorens naar de tweede te gaan.  Bedankt voor deze mooie ervaring. Nog een fijn weekend, 

Ik ben nu klaar om volledig voor mijn visie te gaan staan

Bedankt voor de transformerende sessies, Colette! Ik kwam bij je aankloppen, zonder echt te weten waaraan ik me moest verwachten. Ik voelde vooral een nood aan het ontleden van diepere lagen in mezelf (belemmerende gedachten, perfectionisme, ..). Ik had het gevoel dat deze me tegenhielden om volledig voor mezelf te kiezen en hiervoor te gaan staan. Elke sessie voelde bevrijdend en verhelderend aan. De puzzelstukjes vielen in elkaar. Ik ben nu klaar om volledig voor mijn visie te gaan staan. Dankjewel om me te helpen in deze reis naar binnen!

Ongetwijfeld voor de rest van mijn leven zal helpen bij mijn ontwikkeling als mens

De therapiemethode die Colette beoefent, is, zoals ik persoonlijk heb ondervonden, zeer geschikt voor (creatieve, gevoelige, artistieke) mensen die graag meer inkijk hebben in de werking van de menselijke geest en de werking van hun eigen onderbewustzijn, en werken met de kracht van hun verbeeldingsvermogen. ...

Het heeft mij geholpen enkele pijnlijke herinneringen te verwerken en een plaats te geven, maar mij ook als mens rijker gemaakt door mij meer inzicht te geven in de werking van de menselijke geest. Ik ben erg blij met deze kennis die ik van onschatbare waarde vind en mij ongetwijfeld voor de rest van mijn leven zal helpen bij mijn ontwikkeling als mens, en met de ontmoeting met Colette als de juiste vertrouwenspersoon hierin. 

Door de hypnose-sessies heb ik negatieve blokkades in mijn onderbewustzijn kunnen omkeren

Hypnotherapie was iets heel nieuw voor mij, maar ik wilde het een kans geven om van mijn extreme slapeloosheid af te geraken.

Wat ben ik blij dat ik bij Colette terecht ben gekomen! Ze heeft mij een wereld laten zien waarvan ik het bestaan niet kende, samen met haar heb ik kunnen ontdekken hoe krachtig het onderbewustzijn is. Door de hypnose-sessies heb ik negatieve blokkades in mijn onderbewustzijn kunnen omkeren, blokkades die ik zonder deze therapie nooit zou hebben ontdekt.

Colette is een hele lieve warme persoon, iemand waarbij je je onmiddellijk op je gemak voelt. Zonder twijfel een absolute aanrader.

Wederom een schot in de roos

Ik heb net sessie 4 na het wakker worden beluisterd en deze sessie is wederom een schot in de roos. De vorige heb ik verscheidene keren beluisterd bij het ontwaken en dit is voor mij het ideale moment. De sessies zijn momenteel ontzettend waardevol voor mij daar ik in een fysische en psychische struggle zit met het ouder worden en de beperkingen die zich laten gelden.

Ik wil je graag bedanken met een warme virtuele knuffel 🥰

Maken me rustig van binnen

De sessie's maken me rustig vanbinnen. Helpen me ook voor het slapen gaan. Ik zou een vervolg ook zeker aanschaffen. Heel erg bedankt voor de audio’s🤗!

Heel waardevol

Jouw tip van luisteren tijdens een wandeling zodat ik dan wakker blijf, werkt goed. Ik pik ook andere zaken op, of ik pik ze bewuster op. In bed val ik soms half in slaap. Op een stoel gaan zitten, werkt ook wel.
Bij jou live werkt de hypnose intenser, maar deze manier is ook heel waardevol. Ik ben blij dat ik deel heb genomen 😊🙏🏻.

Heel toepasselijk voor mijn proces

Zonet de laatste audio gedaan👌🏻 de reeks is heel toepasselijk in mijn proces al geweest, de thema’s die aan bod komen zijn altijd geschikt voor het moment  waarin ik zit (raar maar waar). Ik merk vooral fysieke reacties erop, kippenvel, tintelingen of tranen. 

Voel me terug dichter bij mijn ware ik, de ik die ik enorm miste

Ondertussen heb ik de sessies mogen beluisteren en vind ik het spijtig dat ze al voorbij zijn. 

De ene sessie had ik wat meer tijd nodig en moest ik het enkele keren beluisteren op echt dieper te kunnen te gaan, de andere sessie ging dan weer vanzelf. 

Omdat ik het steeds thuis op een rustige en veilige plek kon beluisteren merkte ik dat ik zelfs in een diepe ontspanning ging wat zelfs leek op slapen. In het begin dacht ik dat dit geen goed teken was tot ik las op 1 van je commentaren dat dit zelfs positief kan zijn. 

Ik zal de sessies nog blijven herhalen zolang ik het nodig heb maar voel me terug dichter bij mijn ware ik, de ik die ik enorm miste. 

Wanneer er een volgende audiosessie komt, zal ik niet meer twijfelen en direct starten als het dicht bij mezelf aanvoelt. 

Colette, je hebt al veel voor mij betekend en deze sessies waren een enorme meerwaarde. 

Dank je wel ❤️

Ik voel  zo'n rust en gelukkig gevoel

Ik heb net de eerste oefening gedaan. Ik ben diep kunnen gaan en dat was fijn om mezelf wie ik echt ben terug te zien. Ik voel zo’n rust en een gelukkig gevoel.
Dank u 

Het heeft mijn ogen geopend

Ik heb nu voor de tweede maal sessie 3 beluisterd en het is zo raar de eerste keer is daar blijkbaar niets van door gedrongen bij mij. Nu heeft het zoveel geraakt, ik kon mijn tranen niet tegen houden. ... Het heeft mijn ogen geopend, dank u !

bottom of page