top of page
Colette Sauerwein - Hypnotherapie Wijnegem

Hypnose coaching voor ambitieuze ondernemers die zich vrij willen spelen van onderbewuste blokkades

Every level has a new devil

 

Het lijkt iets vanzelfsprekend en toch worstelen veel vrouwelijke ondernemers met het thema waarde.

 

Ze hebben gedachten als:

 • Ben ik het wel waard om een mooie financiële flow te creëeren?

 • Ben ik het wel waard om die positie in te nemen?

 • Ben ik het wel waard om mijn verhaal te delen, wie zit er nou op mij te wachten?

 

Herkenbaar voor jou?

Ja, ook als je al jaren onderneemt, kun je jezelf en oude stukken tegenkomen.

Daarvoor hoef je echt niet een heel onzeker typje te zijn dat stilletjes in een hoek zit. Juist vrouwen die succesvol en ambitieus zijn en hard groeien met hun bedrijf worden getriggerd op delen in hunzelf.

Ze zeggen niet voor niets:

Every level has a new devil.

 

Ik geloof dat een diep vertrouwen in het leven en in je eigen waarde een gouden bron is waarmee je kunt ondernemen vanuit gedragenheid en flow. Een bron tot inspiratie en natuurlijke wijsheid, waar je altijd toegang tot hebt.

 

Maar soms nemen die beperkende patronen en kritische stemmetjes het over en kom je er zelf niet uit.

Blijf je in een soort cirkeltje hangen.

Ondernemen kan zwaar en vermoeiend zijn als je continu tegen je innerlijke duivels aan het vechten bent. Je gaat dingen uit de weg, je gaat uitstellen. Je wilt dat alles perfect en onder controle is. Of je hebt last van druk, innerlijke onrust of slapeloze nachten. Op termijn kun je zelfs een angst ontwikkelen, zoals faalangst, spreekangst of de angst voor succes.

Onder invloed van je beperkende patronen maken zelfs de beste bussiness strategieën weinig kans op succes.

Hypnose maakt het mogelijk om in korte tijd dat wat je nu denkt en voelt te veranderen in wat je graag wilt denken en voelen. Klinkt als magie, maar het is bewezen en ik zie iedere dag in mijn praktijk de bijzondere veranderingen.

Over eigenwaarde gesproken. In mijn audiobundel 'You are worth it' vind je 5 hypnose‘s waarin ik jou meeneem op het pad van meer zelfwaarde.

Spelen de volgende patronen bij jou,
dan ben je bij mij
aan het juiste adres

Controle en perfectionisme.

Je perfectionisme zorgt ervoor dat je altijd maar doorgaat en het moeilijk vindt om de controle in je bedrijf los te laten. Je legt de lat heel hoog en voelt dat je iets te bewijzen hebt.

Het kritische stemmetje.

Je hoort dikwijls een oordelend stemmetje in jezelf dat zich constant bezig houdt met je tekortkomingen. Je houdt jezelf (nog) klein in je bedrijf. Je weet dat er zoveel meer mogelijk is, maar ergens denk je ook: wie zit er op mij te wachten?

Over de grens gaan.

Je bent een harde werker, jezelf aan het forceren om resultaat te behalen of iets te bewijzen. Je bent altijd bezig `in functie van´, aan het pleasen en vindt het moeilijk je gezonde grenzen te bewaken en je eigen welzijn op de eerste plaats te zetten.

Vergelijken en twijfelen.

Je vergelijkt jezelf (nog altijd) met andere ondernemers, zwakt je eigen visie af en en raakt daardoor snel uit verbinding met jezelf. Je vindt het moeilijk om beslissingen te nemen en bent vaak op zoek naar externe bevestiging.

Vermijden en uitstellen.

Ook al heb je een strategie en doel voor ogen betrap je jezelf erbij dingen uit te weg te gaan, uit te stellen en rond te cirkelen in je veilige comfortzone die je uiteindelijk niet brengt waar je naartoe wilt.

Het geldplafond.

Je loopt vast tegen een geldplafond. Hoeveel je ook verdiend, je voelt vaak een tekort of dat het nooit genoeg is.

Onrust en spanning.

Je vindt het lastig om rust te nemen, te vertrouwen  en achterover te leunen in je bedrijf. Altijd ´aan staan´ kan zorgen voor spanningsklachten, slaapproblemen, vermoeidheid e.a.

Angsten.

Faalangst, spreekangst, angst door de mand te vallen, imposter syndrom, angst voor afwijzing, angst voor succes. Angst heeft ontelbaar veel gezichten.

Ben je klaar om te ondernemen vanuit rust, vertrouwen en het gevoel dat jij het helemaal waard bent waarnaar je verlangt?

Beeld je eens in...

 • Je voelt een fundamentele veiligheid als ondernemer helemaal je plek in te nemen.

 • Je onderneemt volgens je dieper verlangen en je eigen regels die passen bij jouw talenten en jouw potentieel. 

 • Je bent content met jezelf en soms ook helemaal trots ongeacht wat anderen denken.

 • Er is een diep vertrouwen in jezelf en in het leven dat je alles aankunt wat op je pad komt. Ook als het tegenvalt, blijf je trouw aan jezelf.

 • Je kan de waarde van jou als persoon en je aanbod helder voelen en je brengt deze boodschap met plezier naar buiten.

 • Je hebt rust in je hoofd. Actie en achteroverleunen is in een gezonde balans.

 • Je bent verbonden met je innerlijke kracht. Je laat angst en onzekerheden niet meer aan het stuur.

Met 10 jaar ervaring als hypnotherapeut met als specialisaties trauma’s en angststoornissen weet ik dat het mogelijk is om die hardnekkige negatieve stemmetjes en gedachten te herprogrammeren.

Daar gaan we voor.

Hypnosepraktijk Wijnegem

Hypnose coaching voor ondernemers

Je kunt zelf kiezen of je voor een losse sessie naar mij komt of

voor een intensievere samenwerking in een traject kiest.

Hypnose coaching sessie

 • hypnose sessie van 90 min.
  (op locatie of online)

135 €

Het "You are worth it" hypnose traject

Ikzelf geef de voorkeur om commited samen te werken in een traject, om binnen korte termijn het beste resultaat voor je te bereiken.

Inclusief:

 • 3 deep dive hypnose sessies van 90 min.

 • bij elke sessie geef ik passende opdrachten om jezelf thuis te verdiepen (bv. schrijfopdrachten, zelfhypnose oefeningen, beluisteren van hypnose audio´s, concrete voornemens omzetten …)

 • na de live hypnose sessies neem ik voor je een persoonlijke hypnose sessie op waarin ik alle groeiaspecten voor een duurzame verankering verwerk

 • gedurende het traject houden we ook tussentijds contact over de evolutieIk sta 100% naast je en ben betrokken, zodat jij je gewenst resultaat bereikt!

590 € (of 3x 199 €)

Ik geloof niet in quick fixes en hypnosetrucjes

 

Even lekker iets in je onderbewuste inpraten

en morgen ziet de wereld geheel anders eruit.

Neen, sorry.

 

Echte groei betekend pijnlijke stukken voelen, aannemen, integreren.

Zodat de pijnen uit het verleden hun verschrikking verliezen.

Niet langer onderbewust zitten borrelen, zitten spelen.
Niet langer je toekomst bepalen.

It´s not always a walk in the park.

Er is moed voor nodig. De bereidschap door het vuur te gaan.

Colette Sauerwein - Hypnose

Wie ben jij? Waar loop je tegenaan?

Als je ergens het idee hebt dat ik misschien iets voor je kan betekenen, laat ons even bellen. Vaak voelt het starten van een therapie- of coaching-traject best wel spannend maar voel je gewoon dat de tijd rijp is.

Laat me weten wat bij je momenteel speelt en wie weet kan ik je verder helpen.

Schrijf me een mailtje, spreek me een berichtje in of (heel gemakkelijk!) boek een gratis belletje via mijn online agenda.

Ik leer je heel graag kennen en geef je meer uitleg.

Wat mijn klanten zeggen

Colette heeft precies dat stukje blootgelegd waar ik met mijn hoofd niet goed bij kon

Wauw, onder de indruk van Colette. Haar rust, fijne stem en ervaring zorgden voor een hele ontspannen hypnose sessie waar ik hele mooie antwoorden kreeg vanuit mijn onderbewustzijn. Ik zit als ondernemer momenteel volop in een groeiproces en ik merkte ergens weerstand op het thema geld. Colette heeft precies dat stukje blootgelegd waar ik met mijn hoofd niet goed bij kon. Het geeft mij heel veel rust nu ik weet waarom ik die weerstand had en wat ik mag doen ipv moet doen. De hypnose heeft mij echt helderheid gegeven. Ik raad Colette zeker aan voor een hypnose op het gebied van geld maar ook zeker als het gaat om (zelf)waarde. Je waardevol voelen. Want elke fase in het ondernemerschap brengt overtuigingen met zich mee weet ik en word je getest op: ben ik dit wel waard?

Ilona Annema @minimalistisch-onernemen

Ongetwijfeld voor de rest van mijn leven zal helpen bij mijn ontwikkeling als mens

De therapiemethode die Colette beoefent, is, zoals ik persoonlijk heb ondervonden, zeer geschikt voor (creatieve, gevoelige, artistieke) mensen die graag meer inkijk hebben in de werking van de menselijke geest en de werking van hun eigen onderbewustzijn, en werken met de kracht van hun verbeeldingsvermogen. ...

Het heeft mij geholpen enkele pijnlijke herinneringen te verwerken en een plaats te geven, maar mij ook als mens rijker gemaakt door mij meer inzicht te geven in de werking van de menselijke geest. Ik ben erg blij met deze kennis die ik van onschatbare waarde vind en mij ongetwijfeld voor de rest van mijn leven zal helpen bij mijn ontwikkeling als mens, en met de ontmoeting met Colette als de juiste vertrouwenspersoon hierin. 

Ik ben nu klaar om volledig voor mijn visie te gaan staan

Bedankt voor de transformerende sessies, Colette! Ik kwam bij je aankloppen, zonder echt te weten waaraan ik me moest verwachten. Ik voelde vooral een nood aan het ontleden van diepere lagen in mezelf (belemmerende gedachten, perfectionisme, ..). Ik had het gevoel dat deze me tegenhielden om volledig voor mezelf te kiezen en hiervoor te gaan staan. Elke sessie voelde bevrijdend en verhelderend aan. De puzzelstukjes vielen in elkaar. Ik ben nu klaar om volledig voor mijn visie te gaan staan. Dankjewel om me te helpen in deze reis naar binnen!

Door de hypnose-sessies heb ik negatieve blokkades in mijn onderbewustzijn kunnen omkeren

Hypnotherapie was iets heel nieuw voor mij, maar ik wilde het een kans geven om van mijn extreme slapeloosheid af te geraken.

Wat ben ik blij dat ik bij Colette terecht ben gekomen! Ze heeft mij een wereld laten zien waarvan ik het bestaan niet kende, samen met haar heb ik kunnen ontdekken hoe krachtig het onderbewustzijn is. Door de hypnose-sessies heb ik negatieve blokkades in mijn onderbewustzijn kunnen omkeren, blokkades die ik zonder deze therapie nooit zou hebben ontdekt.

Colette is een hele lieve warme persoon, iemand waarbij je je onmiddellijk op je gemak voelt. Zonder twijfel een absolute aanrader.

Reportage Colette-141-1200px.jpg

Ik verwelkom je in een praktijkkamer met een gezellig sfeer én ik heb altijd een lekker theetje voor je klaar staan

  

bottom of page