top of page
Colette Sauerwein - Hypnotherapie Wijnegem

GROW & CONNECT is het 4 maanden coachtraject waarin je diepgaand 1-op-1 door mij begeleid wordt om je potentieel te leren leven door meer zelfwaarde, zelfvertrouwen en zelfliefde als stevige basis. Zodat jij je levensdoelen kunt realiseren vanuit je authentieke zelf.

Every level has a new devil

 

Het lijkt iets vanzelfsprekend en toch worstelen veel succesvolle vrouwen  met het thema zelfvertrouwen en zelfwaarde.

 

Ze hebben gedachten als:

  • Ben ik het wel waard om een mooie financiële flow te creëeren?

  • Ben ik goed genoeg voor die next level functie of top positionering met mijn bedrijf?

  • Ben ik het wel waard om mijn visie te delen en mijn potentieel te ontvouwen? Wie zit er nou op mij te wachten?

 

Herkenbaar voor jou?

Ja, ook als je al jaren succesvol bent, kun je jezelf en oude stukken tegenkomen.

Daarvoor hoef je echt niet een heel onzeker typje te zijn dat stilletjes in een hoek zit. Juist vrouwen die succesvol en ambitieus zijn en doorgroeien op hun werk worden getriggerd op delen in hunzelf.

Ze zeggen niet voor niets:

Every level has a new devil.

 

Ik geloof dat een diep vertrouwen in jezelf, in je intuïtie en in je eigen waarde een gouden bron is waarmee je kunt groeien vanuit gedragenheid en flow. Een bron tot inspiratie en natuurlijke wijsheid, waar je altijd toegang tot hebt.

 

Maar soms nemen die beperkende patronen en kritische stemmetjes het over en kom je er zelf niet uit.

Blijf je in een soort cirkeltje hangen.

De weg naar je volle potenieel kan zwaar en vermoeiend zijn als je continu tegen je innerlijke duivels aan het vechten bent. Je gaat dingen uit de weg, je gaat uitstellen. Je wilt dat alles perfect en onder controle is. Of je hebt last van druk, innerlijke onrust of slapeloze nachten. Op termijn kun je zelfs een angst ontwikkelen, zoals faalangst, spreekangst of de angst voor succes.

Onder invloed van je beperkende patronen maken zelfs de beste bussiness strategieën weinig kans op succes.

Hypnose en systemisch werk maken het mogelijk om in korte tijd dat wat je nu in de weg staat te ontrafelen en te transformeren in wat je graag wilt ervaren en voelen. Klinkt als magie, maar het is bewezen en ik zie iedere dag in mijn praktijk de bijzondere veranderingen.

Spelen de volgende patronen bij jou,
dan ben je bij mij
aan het juiste adres

Controle en perfectionisme.

Je perfectionisme zorgt ervoor dat je altijd maar doorgaat en het moeilijk vindt om de controle over je werk los te laten. Je legt de lat heel hoog en voelt dat je iets te bewijzen hebt.

Vermijden en uitstellen.

Ook al heb je een strategie en doel voor ogen betrap je jezelf erbij dingen uit te weg te gaan, uit te stellen en rond te cirkelen in je veilige comfortzone die je uiteindelijk niet brengt waar je naartoe wilt.

Het kritische stemmetje.

Je hoort dikwijls een oordelend stemmetje in jezelf dat zich constant bezig houdt met je tekortkomingen. Je houdt jezelf (nog te) klein. Je voelt nog zo veel meer potentieel in jezelf, maar ergens denk je ook: ga ik het ook kunnen waarmaken?

Het geldplafond.

Je loopt vast tegen een geldplafond. Je durft nog niet genoeg geld vragen voor je werk of hoeveel je ook verdiend, het voelt alsof het nooit genoeg is.

Over de grens gaan.

Je bent een harde werker, jezelf aan het forceren om resultaat te behalen of iets te bewijzen. Je bent altijd bezig `in functie van´, aan het pleasen en vindt het moeilijk je gezonde grenzen te bewaken en je eigen welzijn op de eerste plaats te zetten.

Onrust en spanning.

Je vindt het lastig om rust te nemen, te vertrouwen  en achterover te leunen in je bedrijf of functie. Altijd ´aan staan´ kan zorgen voor spanningsklachten, slaapproblemen, vermoeidheid, burn-out e.a.

Vergelijken en twijfelen.

Je vergelijkt jezelf (nog altijd) met anderen, zwakt je eigen visie af en en raakt daardoor snel uit verbinding met jezelf. Je vindt het moeilijk om beslissingen te nemen en bent nog te veel op zoek naar externe bevestiging.

Angsten.

Faalangst, spreekangst, angst door de mand te vallen, imposter syndrom, angst voor afwijzing, angst voor succes, sociale angsten. Angst heeft ontelbaar veel gezichten.

Ben je klaar om jouw waardevol potentieel helemaal vrij te zetten?

Ik ben Colette. Sinds meer dan 10 jaar pas ik dagelijks hypnose toe om mijn klanten naar hun ware potentie te begeleiden. Ik ben in een therapeuten familie opgegroeid en het aangewakkerde interesse in psychologie en mensen bracht me ertoe sociale pedagogiek te gaan studeren. Direct erna volgde ik een erkende en uitgebreide opleiding hypnotherapie met ondertussen meer dan 500 uur cursus en supervisie bij het Zentrum für Angewandte Hypnose in Mainz, Duitsland. Met mijn 30e ben ik gestart met een eigen praktijk. Ik voelde heel duidelijk dat ik met mijn echte talenten juist zat in dit vak.

 

Ik werk het liefst met mensen die vanuit nieuwsgierigheid naar zichzelf durven te kijken. Echt open staan voor diepgaand begrijp in onderbewuste dynamieken en deze willen inzetten voor hun persoonlijke groei.

 

Of je nou in loondienst staat, zelf therapeut, coach of ondernemer bent, je bent welkom! Ik ben er voor die mensen die wel eens naar binnen willen kijken om zich verder te ontwikkelen in hun job. Diepgaande denkers. Die zelf verantwoordelijkheid willen nemen voor gevoelens en patronen.

 

Samen ontdekken we waar de oorsprong ligt van datgene waar je in het hier en nu tegenaan loopt. Je hoeft hiervoor niet diep in het verleden te graven maar wel aankijken wat nog bepalend is voor jouw proces in het heden. Wat jij nu mag transformeren.

Hypnosepraktijk Wijnegem

Zo kan je met me werken:
1-op-1 Hypnose coaching

We gaan op reis van transformatie en persoonlijke ontwikkeling.

En dat doen we samen. 

Ik ben een coach die ervaren is en graag direct tot de kern gaat. Iemand die jou spiegelt en er echt voor je is.

Mijn coaching is helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt.


Je kunt voor een losse sessie naar mij komen, ikzelf geef de voorkeur om committed samen te werken in een traject, om binnen korte termijn de grootste sprongen met je te maken.

Losse hypnose sessie

deep dive (1,5u) € 145

 

Gedurende 90 min. gaan we de diepte in door te voelen, ervaren en meemaken. Middels hypnose en systemisch werk komen we meteen bij de essentie. En dát gaat je blijvende verandering opleveren. Deze sessie kan je als intake (gesprek en hypnose-inroductie) en/of vervolgsessie boeken. 

Hypnose coachingtraject

GROW & CONNECT € 888

  • Vier maanden lang trek ik met je op. We starten met een kick-off sessie in de natuur en plannen daarna 3 keer maandelijks een deep dive coachsessie (2u) in. Ik heb aandacht voor je en kijk op maat wat je nodig hebt. 

  • Tussen de sessies door kun je terecht met vragen en feedback over je proces via whats-app.
    Ik sta naast je en ben er voor je tijdens deze groeireis!

  • Je krijgt​ passende opdrachten om de leermomenten thuis te verdiepen (bv. schrijfopdrachten, zelfhypnose oefeningen, beluisteren van hypnose audio´s, concrete stappen zetten …)

  • Met de 5 hypnose sessies uit mijn audiobundel 'You are worth it' kan je thuis heerlijk verder genieten van positieve suggesties over zelfvertrouwen en zelfwaarde.

  • De coaching factuur kan je doorgaans als bedrijfskost inbrengen. Ben je in loondienst wil je werkgever qua vergoeding misschien met je meedenken in de kader van je ontwikkelingstraject.

Ik geloof niet in quick fixes en hypnosetrucjes

 

Even lekker iets in je onderbewuste inpraten

en morgen ziet de wereld geheel anders eruit.

Neen, sorry.

>> Door hypnose en systemisch werk krijg je dieper inzicht in wat je nu nog in de weg staat om volledig in je potentieel te gaan staan.

>> Je leert pijnlijke stukken te voelen en te integreren.

>> Je doorbreekt daarmee beperkende gedachtes en patronen.

>> Je neemt meer je plek in en staat steviger als de echte jij.

>> Je durft je sluimerend potentieel stapsgewijs ontvouwen.

>> Je ervaart meer vertrouwen, zingeving en rust in je leven en werk.

Persoonlijke groei is no walk in the park.

Wie naar zichzelf wil komen heeft er moed voor nodig.

De bereidschap door het vuur 🔥 te gaan.

Colette Sauerwein - Hypnose

Wie ben jij? Waar loop je tegenaan?

Als je ergens het idee hebt dat ik misschien iets voor je kan betekenen, laat ons even bellen. Vaak voelt het starten van een coaching-traject best wel spannend maar voel je gewoon dat de tijd rijp is.

Laat me weten wat bij je momenteel speelt en wie weet kan ik je verder helpen.

Schrijf me een mailtje, spreek me een berichtje in of (heel gemakkelijk!) boek een gratis belletje via mijn online agenda.

Ik leer je heel graag kennen en geef je meer uitleg.

In mijn audiobundel 'You are worth it'

neem ik je in 5 hypnose sessies mee op het pad van meer zelfliefde en zelfwaarde. Beluister de audio's wanneer en hoe vaak je wilt.

Wat mijn klanten zeggen

Colette heeft precies dat stukje blootgelegd waar ik met mijn hoofd niet goed bij kon

Wauw, onder de indruk van Colette. Haar rust, fijne stem en ervaring zorgden voor een hele ontspannen hypnose sessie waar ik hele mooie antwoorden kreeg vanuit mijn onderbewustzijn. Ik zit als ondernemer momenteel volop in een groeiproces en ik merkte ergens weerstand op het thema geld. Colette heeft precies dat stukje blootgelegd waar ik met mijn hoofd niet goed bij kon. Het geeft mij heel veel rust nu ik weet waarom ik die weerstand had en wat ik mag doen ipv moet doen. De hypnose heeft mij echt helderheid gegeven. Ik raad Colette zeker aan voor een hypnose op het gebied van geld maar ook zeker als het gaat om (zelf)waarde. Je waardevol voelen. Want elke fase in het ondernemerschap brengt overtuigingen met zich mee weet ik en word je getest op: ben ik dit wel waard?

Ilona Annema @minimalistisch-onernemen

Ongetwijfeld voor de rest van mijn leven zal helpen bij mijn ontwikkeling als mens

De therapiemethode die Colette beoefent, is, zoals ik persoonlijk heb ondervonden, zeer geschikt voor (creatieve, gevoelige, artistieke) mensen die graag meer inkijk hebben in de werking van de menselijke geest en de werking van hun eigen onderbewustzijn, en werken met de kracht van hun verbeeldingsvermogen. ...

Het heeft mij geholpen enkele pijnlijke herinneringen te verwerken en een plaats te geven, maar mij ook als mens rijker gemaakt door mij meer inzicht te geven in de werking van de menselijke geest. Ik ben erg blij met deze kennis die ik van onschatbare waarde vind en mij ongetwijfeld voor de rest van mijn leven zal helpen bij mijn ontwikkeling als mens, en met de ontmoeting met Colette als de juiste vertrouwenspersoon hierin. 

Ik ben nu klaar om volledig voor mijn visie te gaan staan

Bedankt voor de transformerende sessies, Colette! Ik kwam bij je aankloppen, zonder echt te weten waaraan ik me moest verwachten. Ik voelde vooral een nood aan het ontleden van diepere lagen in mezelf (belemmerende gedachten, perfectionisme, ..). Ik had het gevoel dat deze me tegenhielden om volledig voor mezelf te kiezen en hiervoor te gaan staan. Elke sessie voelde bevrijdend en verhelderend aan. De puzzelstukjes vielen in elkaar. Ik ben nu klaar om volledig voor mijn visie te gaan staan. Dankjewel om me te helpen in deze reis naar binnen!

Door de hypnose-sessies heb ik negatieve blokkades in mijn onderbewustzijn kunnen omkeren

Hypnotherapie was iets heel nieuw voor mij, maar ik wilde het een kans geven om van mijn extreme slapeloosheid af te geraken.

Wat ben ik blij dat ik bij Colette terecht ben gekomen! Ze heeft mij een wereld laten zien waarvan ik het bestaan niet kende, samen met haar heb ik kunnen ontdekken hoe krachtig het onderbewustzijn is. Door de hypnose-sessies heb ik negatieve blokkades in mijn onderbewustzijn kunnen omkeren, blokkades die ik zonder deze therapie nooit zou hebben ontdekt.

Colette is een hele lieve warme persoon, iemand waarbij je je onmiddellijk op je gemak voelt. Zonder twijfel een absolute aanrader.

Reportage Colette-141-1200px.jpg

Ik verwelkom je in een praktijkkamer met een gezellig sfeer én ik heb altijd een lekker theetje voor je klaar staan

  

bottom of page