top of page

Welkom bij deze hypnose audio

We gaan tijdens deze hypnose-oefening gewoon even wegdromen. Als we onszelf toestaan in de natuurlijke staat van trance/hypnose te gaan, zijn we tegelijk ontspannen, naar binnen gekeerd, geconcentreerd en zeer suggestibel. Dat betekend dat het onderbewuste open staat de gegeven boodschappen op te nemen en op te slagen, als! deze impulsen ook aansluiten bij je verlangen.

Hoe vaker je naar deze sessie luistert, hoe meer maken de boodschappen kans een nieuwe denkpatroon te vormen en je gevoel en gedrag positief te beïnvloeden.

 

Belangrijk:

Luister nooit naar deze sessie terwijl je rijdt, machines aanstuurt of op een andere wijze je volle aandacht vereist is.

Luister nooit naar deze sessie als je emotioneel instabiel bent.

Het is niet toegestaan deze sessie te verspreiden of te publiceren.

you are worth it - zelfliefde versterken (zonder muziek)
00:00 / 23:56
you are worth it - zelfliefde versterken (timeless)
00:00 / 24:05
you are worth it - zelfliefde versterken (breathing space)
00:00 / 24:05

Zelfliefde versterken

 

Zelfliefde is een van de moeilijkste dingen in het leven, maar tegelijk iets wat van onschatbare waarde is.

 

Zelfliefde betekent in essentie dat je een goed gevoel over jezelf hebt, het volledig accepteren en houden van jezelf. Een gevoel van zelfliefde vergroot je emotionele weerstand tegen kritiek, afwijzing en teleurstelling. en het weerhoudt je om externe ideaal beelden na te jagen die helemaal niet bij jou aansluiten.

Hiernaast vergroot het je veerkracht tegen je eigen perfectionistische eisen, hardheid, strengheid en onzekerheid.

 

Een belangrijk aspect voor een goede eigenwaarde is de zelfstandige ondersteuning van je zelfliefde - door je eigen gedachtes en je eigen gevoel. Hierin wil ik je met deze sessie inspireren.

Bij een stabiel gevoel van eigenwaarde ben je in staat op een realistische manier naar jezelf te kijken waarbij je zowel je zwakke en sterke punten eerlijk kunt benoemen.

En nog steeds onvoorwaardelijk van jezelf kunt houden.

 

Het mooie is dat je iedere dag en op elk moment zelf en opnieuw de keuze kunt maken om aan de liefde voor jezelf en aan je zelfacceptatie te werken.

bottom of page