Google+ Hypnotherapie Antwerpen l Colette Sauerwein

Hypnotherapie Antwerpen

Vertrouw op methodes die specifiek voor jou zijn ontwikkeld.

Iedereen is anders en samen kunnen we de juiste weg naar een succesvolle samenwerking vinden. Onder de volgende punten kan je meer lezen over de indicaties, de technieken en het kader van mijn diensten.


Hypnotherapie voor volwassenen

Veel mensen voelen zich tegenwoordig opgebrand, reageren psychosomatisch, met ongewenst gedrag of onrealistische angsten tot gevolg. Soms staan we onszelf gewoon in de weg en maken ons het leven onnodig moeilijk. Mensen kunnen zich levenslang verder ontwikkelen. Om gewoontes, verwachtingen en ervaringspatronen te veranderen, kan psychotherapie nuttig zijn.

Hypnotherapie kan nuttig worden toegepast in bijna alle psychische en psychosomatische aandoeningen. Je krijgt ondersteuning om traumatische ervaringen en emotioneel stressvolle situaties te verwerken, zoals conflicten op de werkvloer of in jouw relatie, werkloosheid, mislukking, scheiding, prestaties en werkdruk, onvruchtbaarheid, zwangerschap en geboorte, verhuis, chronische ziekten, ziekenhuisopnames, dood en rouw, …

Concept: Tijdens het therapieproces proberen we samen de relaties tussen de symptomen, het gedrag en de emoties te begrijpen. We gebruiken het aangeboren vermogen van trance om te kunnen communiceren met je onderbewuste. Zo kunnen wij je leren over vergeten of verborgen vermogens en krachten die je zullen helpen om beter om te kunnen gaan met je problemen. Eens de onbewuste oorzaak voor een probleem/gewoontes enz. bekend is kunnen wij aan een oplossing werken. Onbewuste conflicten kunnen worden ervaren en doorbroken. Onaangename gevoelens kunnen worden aanvaard en verwerkt in een beschermde omgeving. Je kunt ook veronderstellingen veranderen over jezelf en je vaardigheden en ervaring, en zo zelf oplossingen vinden voor je problemen.
.

Prijs en voorwaarden: In een eerste gesprek leren we elkaar beter kennen, bespreken we samen de huidige problemen worden het eens over de te volgen weg. Soms kan al met een eerste korte hypnoseoefening begonnen worden, soms vindt deze pas in de tweede consultatie plaats.

Een consultatie duurt doorgans 75-90 min. en kost 75 EUR.

 

Hypnotherapie voor jongeren

Naast de lichamelijke gezondheid is ook het psychische welzijn van een kind iets heel belangrijks voor zijn ouders, toch? Daarom is het cruciaal afwijkingen steeds te observeren en desnoods te reageren als ze uitgroeien tot een probleem. Hypnotherapie als een onderdeel van Psychotherapie kan bij tal van symptomen en psychische en psychosomatische stoornissen helpen. Hypnosetherapie kan verder ondersteunen om traumatische ervaringen te verwerken en emotioneel belastende situaties zoals langdurige hospitalisatie van een kind of één van zijn ouders, verlies van een naaste of huisdier, relatiebreuk, geboorte van een broer of zusje, ziekte van het kind of een dichtbije persoon, verhuis, wisselen van school en dergelijke aan te kunnen.

Concept: Tijdens het therapieproces leert de jonge client dat hij/zij capaciteiten en krachten in zich draagt om zijn moeilijkheden aan te pakken. Wij gebruiken de aangeboren fantasie en verbeeldingskracht om stap per stap positieve gevoelens en innerlijke bronnen, verborgen mogelijkheden en veiligheid in onszelf te ontdekken en te gebruiken.

Zo kan je puber denkpatronen over zichzelf en zijn vermogen veranderen en ervaren dat hij wel degelijk oplossingen voor zijn problemen kan vinden.

Prijs en condities: Doorgaans leer ik de ouders en de puber in een eerste gesprek beter kennen, we bespreken samen de huidige problemen en worden het eens over de te volgen weg.

Een consultatie duurt doorgans 45-60 min. en kost 50 EUR. 

 

Stoppen met roken door hypnose / hypnotherapie

Er bestaan zeker goede redenen waarom je wil stoppen met roken. Graag bied ik je de nodige ondersteuning om met een hypnotherapeutische behandeling jouw doel te bereiken.

Gedetaillierde informatie over mijn niet-rokersprogramma vind je op de volgende pagina. Klik hier!

  

maak hier online je afspraak


Hier geef ik meer theoretische uitleg over het thema en beantwoord ik de meest gestelde vragen over hypnose en de therapie.

Lees hier met welke klachten en thema´s je in mijn prakiijk terecht kan.